Csatornázás, lélekoldás

Csatornázás, lélekoldás

Image

A csatornázás összeköttetés, két pont közötti összekötő híd. A csatornázás egy természetes kommunikációs forma az ember és a nem fizikai létezők, segítők között. A csatornázás folyamata egyfajta tolmácsolás.

Ezzel segítünk feloldani a múltbéli megrekedt energiákat, jelenlegi félelmeket, kétségeket, hogy segítséget kapj az életedben az örömteli előrehaladásoz.

Én felhangolom magam, ami létrehozza a híd egyik felét, a folyamatot segítő entitások a másik oldalon létrehozzák a másik felét és így létrejön a híd maga, amin én vagyok a közvetítő, aki tolmácsolja az ott áramoltatott információkat. A kérdező lényéhez, Hozzád, a Te felsőbb énedhez kapcsolódom, Téged tolmácsollak önmagad felé. Sokszor kapunk plusz segítséget, gyógyító energiákat, sőt házi feladatokat is a segítőktől menet közben. Az én dolgom az is, hogy saját magamat minél magasabb rezgésben tartsam, avagy minél tisztább szűrőn át érkezhessen a válasz a számodra.

Mivel itt egy folyamatról van szó, egy-egy blokk oldódásához több találkozásra is szükség lehet. Az akadályok elhárítása, a sebek begyógyítása segít téged abban, hogy ne kelljen tovább magaddal hurcolnod a fájdalmaidat és könnyedebben járhasd az utad, szabadabban hozd meg a döntéseidet. Én ezzel a tolmácsolással segítelek téged abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, a tudatalattidhoz, tisztábban ragyoghasson át a valódi lényed a mindennapjaidon.

Az életünkért, teremtéseinkért továbbra is saját magunk vagyunk felelősek, ugyanakkor kérhetünk nem fizikai szintről érkező segítséget. És aki kér, az kap is. De a saját részünket nem spórolhatjuk le.

Gyere, várlak szeretettel! Tara

A csatornázás személyes találkozóval történik, ám ha vidékről, külföldről keresel, online is tudunk kapcsolódni.

Egy csatornázási alkalom 60 perc időtartamú.

Egy alkalom ára: 20.000, - Ft.

Az oldáson túl milyen kérdésekkel érdemes csatornázást kérni?

Bármilyen kérdéssel jöhetsz, amit szívesen feltennél a segítőidnek, felsőbb énednek.

A csatornázás nem jóslás, tehát sem nyerő lottószámokra vonatkozóan, sem események konkrét jövőbeli kimenetelére vonatkozóan nem fogsz választ kapni. A jövőd folyamatosan alakul, ahogyan te alakítod a döntéseid által.

Gyere:

  • Ha elmélyülnél méginkább az önismeretedben
  • Ha feltárnád a családi kapcsolataidat
  • Ha a testi fájdalmaid okára vagy kíváncsi
  • Ha olyan kérdéseid vannak, amit senkinek nem mertél még feltenni a környezetedben
  • Ha elakadtál, tanácstalannak vagy bizonytalannak érzed magad
  • Ha segítségre van szükséged, hogy megérts/feldolgozz egy múltbéli vagy aktuális eseményt
Image
0
Megosztások száma