Metamorf masszázs

Metamorf masszázs

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást. Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel, azaz mechanikai úton előidézett energetikai hatásokkal éri el. Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták.

Alkalmazása során a kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba, ahol lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok, úgymint trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás. Ezek közül a legerősebbek a magzati korban elszenvedettek. A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekből, a magzati korból és a születés utáni életből.

A kezelőnek nem kell ismernie a vendége problémáit, hiszen lehet, hogy ő maga sem tudja, mik a tüneteit kiváltó okok. A vendég csak átadja magát igazi lényének, hagyja, hogy szervezetének öngyógyító folyamatai beinduljanak, erősödjenek. Ennek segítésére a kezelés egy vezetett meditációval indul.

A rendszeres kezelés segít abban, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Bárkin lehet alkalmazni: gyerekeknél, kismamáknál, időseknél is. Használata veszélytelen, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít.

A kezelés ruhában, zokni vagy harisnya nélkül történik, háton fekve. A tényleges kezelési idő kb. 30 perc, de a ráhangolódás és a regenerálódás miatt kb. 45-60 percet kell szánni rá. Ez alatt végig tartom számodra a biztonságos teret, hogy az oldódások a legtámogatottabban jöhessenek létre benned.

Én annak a híve vagyok, hogy az oldásokért nem kell feltétlenül szenvedésen végigmennünk és újra felhozni, újra jelenbe hozni a régi fájdalmakat. A feszültségektől úgy is megszabadulhatunk, ha nem nevezzük őket a nevükön. Viszont hozzáférésünk van a feloldódáshoz. Ez is azon módszerek egyike, amik segítenek abban, hogy a hozzáférés és megoldás energiaterében legyünk.

 

Gyere, ha egy jó pihenésre és mélysóhajos megkönnyebbülésre vágysz!

A metamorf masszázs ára: 8.000 Ft/alkalom

0
Megosztások száma