Blog

2022 előrejelzés

Az első 1-2 hónap még szorosan kapcsolódik a 2021-es energiákhoz, érzésekhez. Ez után kezdjük jobban észrevenni, hogy mik voltak azok a dolgok, érzések, nézőpontok, amiket el kellett engedjünk ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. Meggyászoljuk a veszteségeinket, a veszteségnek megélt érzéseinket. Nem csak azt látjuk majd jobban, hogy miket kellett letegyünk, azt is jobban megértjük, hogy miért. Ez a megértés pedig segít új távlatokat nyitni. Felerősödik a kreativitásunk, az előre haladás lendülete beindul.

Kiút a bénító félelemből

Mindannyiunkkal megesik, hogy néha ránk tör egy-egy nagyobb félelemhullám, sokan folyamatos szorongásban élik a mindennapjaikat. Ezek az erős érzetek jobb esetben „csak” hátraltató erőként vannak jelen, de sokszor bénító hatással bírnak. Ilyenkor az elme teljesen robotpilóta üzemmódban dolgozik, az egó rágörcsöl a valós vagy vélt problémára. Ettől beszűkül a látásunk (fizikailag és szellemi értelemben is), a már meglévő tudásunkhoz sem férünk hozzá megfelelően. Az érzelmeink vadul és szélsőségesen tombolnak bennünk. Röviden: Pánikolunk.

Ki hinné, de már 2020 decemberéhez érkeztünk... Hány év is telt el január óta? :)
A minap arról beszélgettem valakivel, hogy milyen volt 2020 a számunkra, milyen változásokat hozott.
Szóba került, hogy úgy érzi iszonyú sok minden történt, elképesztő energiákat mozgatott meg benne ez az év, mégis úgy látja, hogy alig változott valamit. Nem tud rámutatni ő sem konkrétumokra és ha valaki ránézne az életére, kívülről sem látszik, hogy bármi változott volna. De...

A korábbi évek egyre gyorsuló energetikájában 2019-ben léptünk igazán a gázpedálra és 2020 ténylegesen szembesített minket önmagunkkal negatívumok és pozitívumok terén is. 2021 második felében további nagy változásokra számíthatunk – amik okozhatnak nagy meglepetéseket, de nem szükséges ezeket negatív formában megélnünk. Sőt!

Kulcsszavak: Új belső erő, felnőtté válás, együttműködések, gyógyulás

Vállalnunk kell magunkért a felelősséget. Nem csak a múltbéli és még tervezett tetteinkért, de a gondolatainkért és saját érzéseinkért is. Nem csak beszélve róla, hanem beépítve a mindennapokba, a gyakorlatban. Ami felett leginkább hatalmunk van az, ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk. Ezeket mi magunk formáljuk és képesek vagyunk alakítani, képesek vagyunk dönteni. Tehát felnőttségünk tudatában hozzunk felelős döntéseket a saját állapotunkról.

Ahogyan 2019-ben a május-június, sőt a július-augusztus hónap is teljesen egybetartozónak volt tekinthető, úgy a 2019-2020-as évek is összekapcsolódnak. Ez a két év a teljes átalakulásunkat hordozza magában. Mélyre hatolóan. Az önmagunk elől is leginkább elrejtett hitrendszereink kerülnek napvilágra, nincs több titok.

0
Megosztások száma