Blog

Kiút a bénító félelemből

Mindannyiunkkal megesik, hogy néha ránk tör egy-egy nagyobb félelemhullám, sokan folyamatos szorongásban élik a mindennapjaikat. Ezek az erős érzetek jobb esetben „csak” hátraltató erőként vannak jelen, de sokszor bénító hatással bírnak. Ilyenkor az elme teljesen robotpilóta üzemmódban dolgozik, az egó rágörcsöl a valós vagy vélt problémára. Ettől beszűkül a látásunk (fizikailag és szellemi értelemben is), a már meglévő tudásunkhoz sem férünk hozzá megfelelően. Az érzelmeink vadul és szélsőségesen tombolnak bennünk. Röviden: Pánikolunk.

A korábbi évek egyre gyorsuló energetikájában 2019-ben léptünk igazán a gázpedálra és 2020 ténylegesen szembesített minket önmagunkkal negatívumok és pozitívumok terén is. 2021 második felében további nagy változásokra számíthatunk – amik okozhatnak nagy meglepetéseket, de nem szükséges ezeket negatív formában megélnünk. Sőt!

Kulcsszavak: Új belső erő, felnőtté válás, együttműködések, gyógyulás

Vállalnunk kell magunkért a felelősséget. Nem csak a múltbéli és még tervezett tetteinkért, de a gondolatainkért és saját érzéseinkért is. Nem csak beszélve róla, hanem beépítve a mindennapokba, a gyakorlatban. Ami felett leginkább hatalmunk van az, ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk. Ezeket mi magunk formáljuk és képesek vagyunk alakítani, képesek vagyunk dönteni. Tehát felnőttségünk tudatában hozzunk felelős döntéseket a saját állapotunkról.

Ahogyan 2019-ben a május-június, sőt a július-augusztus hónap is teljesen egybetartozónak volt tekinthető, úgy a 2019-2020-as évek is összekapcsolódnak. Ez a két év a teljes átalakulásunkat hordozza magában. Mélyre hatolóan. Az önmagunk elől is leginkább elrejtett hitrendszereink kerülnek napvilágra, nincs több titok.

Ki hinné, de már 2020 decemberéhez érkeztünk... Hány év is telt el január óta? :)
A minap arról beszélgettem valakivel, hogy milyen volt 2020 a számunkra, milyen változásokat hozott.
Szóba került, hogy úgy érzi iszonyú sok minden történt, elképesztő energiákat mozgatott meg benne ez az év, mégis úgy látja, hogy alig változott valamit. Nem tud rámutatni ő sem konkrétumokra és ha valaki ránézne az életére, kívülről sem látszik, hogy bármi változott volna. De...

0
Megosztások száma

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni az új blogbejegyzésekről, programokról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg neved és email címed!
Egyetértek az Az Adatkezelési Szabályzattal

Keresés