Blog

A korábbi évek egyre gyorsuló energetikájában 2019-ben léptünk igazán a gázpedálra és 2020 ténylegesen szembesített minket önmagunkkal negatívumok és pozitívumok terén is. 2021 második felében további nagy változásokra számíthatunk – amik okozhatnak nagy meglepetéseket, de nem szükséges ezeket negatív formában megélnünk. Sőt!

Ki hinné, de már 2020 decemberéhez érkeztünk... Hány év is telt el január óta? :)
A minap arról beszélgettem valakivel, hogy milyen volt 2020 a számunkra, milyen változásokat hozott.
Szóba került, hogy úgy érzi iszonyú sok minden történt, elképesztő energiákat mozgatott meg benne ez az év, mégis úgy látja, hogy alig változott valamit. Nem tud rámutatni ő sem konkrétumokra és ha valaki ránézne az életére, kívülről sem látszik, hogy bármi változott volna. De...

Kulcsszavak: Új belső erő, felnőtté válás, együttműködések, gyógyulás

Vállalnunk kell magunkért a felelősséget. Nem csak a múltbéli és még tervezett tetteinkért, de a gondolatainkért és saját érzéseinkért is. Nem csak beszélve róla, hanem beépítve a mindennapokba, a gyakorlatban. Ami felett leginkább hatalmunk van az, ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk. Ezeket mi magunk formáljuk és képesek vagyunk alakítani, képesek vagyunk dönteni. Tehát felnőttségünk tudatában hozzunk felelős döntéseket a saját állapotunkról.

Ahogyan 2019-ben a május-június, sőt a július-augusztus hónap is teljesen egybetartozónak volt tekinthető, úgy a 2019-2020-as évek is összekapcsolódnak. Ez a két év a teljes átalakulásunkat hordozza magában. Mélyre hatolóan. Az önmagunk elől is leginkább elrejtett hitrendszereink kerülnek napvilágra, nincs több titok.

0
Megosztások száma

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni az új blogbejegyzésekről, programokról? Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre. Csak add meg neved és email címed!
Egyetértek az Az Adatkezelési Szabályzattal

Keresés