"Megérkeznek a fizikai megvalósulások is, ám az év fő témája a fizikai megjelenések mögötti erő, a lélek fejlődése lesz. Nevezhetnénk új kikristályosodásnak is."

 

2018-ban sok dologtól elbúcsúztunk, változtattunk, komoly döntéseket hoztunk meg, akár többet is. Kihívásokkal és nehézségekkel teli év volt és bár tudtuk előre, hogy az év nagy változásokat hoz, azért sejteni és megélni nem egészen ugyanaz.

2019 nem lesz sokkal könnyebb, mint 2018, csak másképp hozza a kihívásokat. Viszont jó hír, hogy nem lesz annyira kimerítő, mint 2018 volt. A tavalyi felzárkóztatások sorozata után egy csomó dolog könnyebb lesz, hiszen már megdolgoztunk vele. Idén lehullanak az álarcok - ha tavaly még nem sikerült volna teljes egészében. Most nem csak bizonyos élethelyzeteinkre tudunk tisztábban rálátni, de legfőképpen a saját szerepünkbe kapunk nagyobb betekintést.

 

Jobban beleállunk abba, amiért leszülettünk. Hív a Benső Éned!


Erősen behúz minket az az erő, ami segít minket azt az utat járni, amiért leszülettünk. Ez nem mindenkinél jelent karrierváltást vagy nagymértékű változást a hétköznapokban, hiszen sokan már eleve ezen az úton járnak. Ők több visszaigazolást, megerősítést kapnak arra, hogy ez a helyes út a számukra és folytassák tovább, mélyüljenek el benne bátran. A még bizonytalankodók is terelve lesznek a számukra megfelelő kerékvágásba. Legyetek éberek, vegyétek észre a szinkronicitásokat és a cél felé mutató jeleket.

Vannak, akik a 2018-as felzárkóztatást nem tudták még megugrani. Ők csupán tesznek még pár kört, mielőtt teljesen felkészültnek érzik magukat a váltásra. Nincs rossz tempó. De létezik a jobb egybevágóság. A belső hajtóerő, a nyitottság, a mások útjának is elfogadása, az önmagaddal való mély őszinteség segít, hogy nagyobb szinkronban legyél magaddal, így az út sokkal könnyebben járható a számodra.

2019-re egy emlékeztető:
Hiányozhat az is, amit nem akarsz visszakapni.


Ám 2019-ben főleg előre tekintünk majd. Lezártunk egy nagy energetikai ciklust, szembenéztünk a legmélyebb félelmeinkkel, önmagunk olyan részeivel, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtünk. Magunk mögött hagytunk olyan dolgokat is, amikről sosem gondoltuk volna, hogy jobb nekünk nélküle. Olyan kapcsolatok is megszakadtak, amik igazából jól működtek. Logikailag megközelítve nem is feltétlenül találnánk okot, hogy miért akartunk neki véget vetni. De éreztük, hogy valamiért mégsem tartozik hozzánk többet. Ugyanakkor véget értek olyan kapcsolódások is, amik egyértelműen és nyilvánvalóan kedvezőtlenek voltak a számunkra, így fellélegezve lépünk tovább. Lezártunk, befejeztünk.

Mint a táncban, az életben is sokszor úgy haladunk, hogy egyet előre, kettőt hátra. Ebből a hármasságból most 2019-ben kettőt fogunk előre lépni. Ezért volt nagy szükség az utóbbi két évben az intenzív felzárkóztatásra, ami hozta nekünk a szembenézéseket, kihívásokat, akár látható lépésekben, akár sokkoló hirtelenséggel. De a nagy kipucoláson túl vagyunk. Még januárban lezárjuk a folyamatban lévő dolgokat és aztán az előttünk lévő útra szegezzük a tekintetünket. Megnézzük hogyan tudunk haladni a régi, nehéz csomagjaink nélkül. A belefektetett - főleg érzelmi - munkánk megtérül.

 

Több szeretet és önelfogadás!


A nőiség és anyaság energiái, erői láthatóbbá válnak. Idén több szeretetre lesz szükség! Nem csak filozofálgatni róla, hanem nagyon is gyakorlati értelemben véve. Adj többet abból, amire vágysz! Most kifejezetten előtérbe kerülnek az érzelmek. Adj több szeretetet! Önmagadnak elsősorban, de a közvetlen környezeted felé, a munkád irányába is. A saját köreidre kiterjesztett szeretet ki fogja nőni magát, de előbb nagyobb fókuszt kell kapjon a középpontjában – BENNED! Szeresd egy kicsivel jobban magad és észreveheted, hogy a környezeted igen gyorsan visszatükrözi ezt a számodra. Ez segít leginkább összekapcsolódnod önmagaddal és a saját sorsoddal.

Ha párkapcsolatra vágysz, most nem csak látótávolságba kerül, de a találkozás is létrejöhet. Az éves energiák abszolút támogatják a párkapcsolatok létrejöttét – ám ehhez bele kell állnod a sodorba. Ennek módja: Kezdd el jobban szeretni magad!
Hogyan? Például fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Most. Nem majd egyszer, ha jobb formában leszel vagy ha elérted a kitűzött céljaidat. Most. Még ma. Bocsáss meg magadnak! Mondj magadról pár kedves és elismerő szót, adj egy mosolyt magadnak a tükörben, tölts magaddal időt csendben.
Minél inkább képes vagy megnyitni magad, annál könnyebben veszed észre a jeleket, hogy mi legyen a következő lépés, teendő. Legyél magaddal türelmes, egy egész évnyi munkát nem kell az első nap megvalósítani. Vannak még hónapok az évben.

Felszállás


Megérkezik végre, amiért dolgoztál, amire korábban igent mondtál. Ez azt jelenti, megváltozik az életed. Más ritmusban telnek a napok, más dolgokhoz kell igazodni, másképp kell dolgozni, új dolgokhoz és emberekhez kell hozzászokni. 

Megérkeznek a fizikai megvalósulások is, ám az év fő témája a fizikai megjelenések mögötti erő, a lélek fejlődése lesz. Nevezhetnénk új kikristályosodásnak is. A belső erő lesz élénkebb, élőbb, figyelemfelhívóbb – és ez okozza, hogy másként tekintesz magadra, az életedre, más kérdéseket teszel majd fel. Nem, nem őrültél meg. Csak változol. Engedd a belső világodban és a külső világodban is megjelenni a változást.

Januárban még összegzünk és felkészülünk az új lendületre. Mivel lezáródott egy nagy ciklus, érdemes most nem csak egy évre előre tekinteni, tervezni. Nézz messzebbre. Hogyan látod magad 3, 5, 7 év múlva? Merre tartasz? Most, idén indulunk.

Csak mozgásban lévő járművet lehet jól kormányozni, úgyhogy idén meg kell mozdulj. Meg kell tedd az első lépéseidet az új életed felé, felvállalva, hogy most másként cselekszel, mint korábban. Ha meghozol egy döntést, nem ülsz rajta hónapokig, hanem rögtön cselekszel a megvalósítás irányába. Mindez erősen támogatva lesz ebben az évben.

Erre a lendületes indulásra készültünk az utóbbi két évben, de valójában már 2012 óta. Most kell lépni előre! A kormány a kezedben van. Jelre vársz? Ez az! Indulj!

 

Tara

2019.01.01.


Idén is itt vagyok, hogy segítselek az utadon. Ha nem tudod hogyan fogj hozzá az önelfogadáshoz, ha elbizonytalanodnál menet közben, keress meg és személyre szólóan nézzük meg az évedet!
Várlak szeretettel!

Időpontegyeztetés itt:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook csoportunk: Gyakorlat teszi a Mestert - önismeret és spiritualitás a mindennapokban