Kulcsszavak: Új belső erő, felnőtté válás, együttműködések, gyógyulás

Vállalnunk kell magunkért a felelősséget. Nem csak a múltbéli és még tervezett tetteinkért, de a gondolatainkért és saját érzéseinkért is. Nem csak beszélve róla, hanem beépítve a mindennapokba, a gyakorlatban. Ami felett leginkább hatalmunk van az, ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk. Ezeket mi magunk formáljuk és képesek vagyunk alakítani, képesek vagyunk dönteni. Tehát felnőttségünk tudatában hozzunk felelős döntéseket a saját állapotunkról.

Ahogyan 2019-ben a május-június, sőt a július-augusztus hónap is teljesen egybetartozónak volt tekinthető, úgy a 2019-2020-as évek is összekapcsolódnak. Ez a két év a teljes átalakulásunkat hordozza magában. Mélyre hatolóan. Az önmagunk elől is leginkább elrejtett hitrendszereink kerülnek napvilágra, nincs több titok.

 

Visszatekintés

2019. kihívásokkal teli volt, sokszor viharos és hirtelen. Több intenzív mélyponttal és néhány erős magasponttal. Mindannyiunkat megdolgozott. Ezekre azért volt szükség, hogy csak a leginkább minket szolgáló tulajdonságaink kerüljenek át velünk a következő életszakaszba. Lepucolódtunk. Csontig. Minden értünk történik!

A kollektív intenzívebb ébredési folyamat 1999-ben kezdődött, ami 2000-2001-ben kapott lendületet.
2012-ben lezárult egy nagy szakasz, ami átrendezett néhány energetikai alapot. Ez akkor a mindennapokban nem volt feltűnően érezhető, de a felszín alatt sok változás indult meg. Az ilyen nagyobb váltásokat én úgy szoktam észlelni, hogy a csatornázásom módja és mikéntje változik. 2012-től sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált a kapcsolatteremtés, mint mondjuk 2010-ben volt tapasztalható. Szinte egyik napról a másikra volt érezhető a jelentős váltás. 2016-ban ismét volt egy ilyen ‘háttér fejlődési ugrás’ az energetikánkban, és mindezen évek alatt folyamatosan gyorsultunk. Mindig azt hittük és reméltük, hogy már elég nagy sebességgel haladunk. Újra és újra össze kellett szedjük magunkat, hogy lépést tartsunk az élet lendületével. De az út egyre csak gyorsult a lábunk alatt.

 

2019-2020. A kíméletlen változás évei

2019-2020 kíméletlenül lepucolta, pucolja rólunk mindazokat a ragaszkodásainkat, elképzeléseinket, amik ekkora sebesség mellett visszahúzó erőként működnének. Ez viszont azzal jár, hogy jó kis egópuhítás zajlik. Kénytelenek vagyunk feladni, elengedni olyan hitrendszereket, amikről azt gondoltuk, hogy meghatározzák, hogy kik vagyunk. És amikor sírva-ríva, öklünket rázva, de végül engedve a nagyobb erőknek megválunk ezektől, megélhetjük a szabadság egy újabb szintjét. Lehántottunk egy újabb hagymaréteget és közelebb kerültünk a valódi, tágabb önmagunkhoz. Ám mivel az emberi egó nem engedi könnyen az elképzeléseit és azonosulásait, ez a folyamat kevesek számára megy könnyen.

Mindenki a saját életterületén szembesül önmagával és félelmeivel.
Volt, aki elvált és az egyedülléttel találkozott. Mások akár 30 év után váltottak munkahelyet és életritmust, így a bizonytalansággal találkoztak vagy a tehetetlenség érzésével. Voltak, akik olyan személyeket veszítettek el, akikre vagy nagy mértékben támaszkodtak vagy az illető nagy hatással volt az önképükre, így a személy távozása teljes belső bizonytalanságot és stabilitásvesztés érzést okozott. Voltak, akik lakóhelyet váltottak, átrendezték a lakást vagy teljes ruhatárukat lecserélték. Voltak, akik a bizalom fogalmát kellett újraértelmezzék, másoknak önmagukat kellett végre képviselnük az évtizedes háttérbe húzódás után. Ezeknek egy része áthúzódik még 2020-ra is.

Azok, akik 2019-ben nem tudtak, vagy nem mertek szembenézni a zsigerig hatoló szembesítésekkel, kötelező változásokkal, azoknak 2020. fogja mindezt meghozni. Mert 2021-től egy olyan emelkedési szakaszba lépünk, ahol ezek a berögződött gondolati, hitrendszeri ballasztok már nem lehetnek jelen lehúzó erőként. Emelkednünk kell.
Kissé hasonlóan érezhetjük magunkat, mint az 1999-2001-es évek átmenetében. Hirtelen ébredések, hirtelen távozások, intenzív életfordulatok, új életszakasz-jelölők. Ám most már sokkal tisztább tudatossággal és választásra való képességgel éljük át ezeket az időszakokat.

A 2019-es éves előrejelzésben ezt írtam: "Megérkeznek a fizikai megvalósulások is, ám az év fő témája a fizikai megjelenések mögötti erő, a lélek fejlődése lesz. Nevezhetnénk új kikristályosodásnak is."
Így is történt.

 

2020 érzetei

A nagy többség megjárta a saját poklát 2019-ben, ami egy új erőt alapozott meg. Mivel a legbensőbb rétegekig megnyíltunk, sokan érezhetik magukat kiüresedettnek az év első szakaszában. Ám minden újnak, ami 2020-ban és 2021-től érkezik, szüksége van erre az üres térre, hogy legyen hová beáramolnia. Ezt a teret hoztuk most létre.
Elképzelhetitek úgy is, hogy egy nagy ballonból leeresztettük az összes poshadt vizet és most friss víz – amit logikusan várnánk – helyett héliummal fog megtöltődni ez a ballon, ami egy egészen más élettapasztalatot fog hozni a számunkra. Olyan mértékű ez, mintha a két dimenziós lapos felületből három dimenziós hologramos élettérbe lépnénk át. Energetikailag ezt az 5D-be való átlépésnek nevezik,

  • amikor a tanultak beépülnek a gyakorlatba,
  • a teremtés gyorsabbá válik,
  • az intuíció tisztábban érkezik és a mindennapok részévé válik,
  • képesnek érezzük magunkat a megvalósításokra,
  • mindez egy új, megerősödött önbizalommal is társul.

Olyan lehetőségek érkeznek az életünkbe, amik igénylik ezt a megújult énünket. Csak ezzel az új szemléletmóddal tudjuk meglátni ezeket és élni velük.
A régi gondolkodásmóddal nem megy!!

2020-ban könnyebben éled az életcélod. Ez nem az, amit csinálsz, amivel foglalkozol, hanem az, aki vagy. Ahogyan jelen vagy a világban, ahogy önmagadra tekintesz, amilyen érzeteket másokban keltesz, ahogyan hatással vagy a körülötted lévők életére.
Ebben az évben sokkal tisztábban tudod közvetíteni a világ felé azt, ami Te vagy.

 

A felnőtté válás ideje

Vége a tini éveknek. 2020-ban eljött a felnőtté válás ideje, spirituálisan belépünk a fiatal felnőtt korba.
Ez azt jelenti, hogy használnunk kell, amit az évek során tanultunk. Vagyis most már nem elég csak tanulni, prédikálni, beszélni vagy álmodozni a dolgokról - most már cselekedni, alkalmazni kell.

[Angolban erre remek utalás a számolás maga, mert 2019-ig voltak a ‘teen’ évek, mint seventeen, eighteen, nineteen… és most a ‘teen’ mint tinédzser évek után elérkezik a felnőtt kor.]

A felnőtt korral bizony együtt jár a felelősségvállalás is.
Nem mutogathatunk többé másra. Nem várhatjuk a felmentő sereget, mint a gyermek a szülői segítséget. Mi lettünk a felnőttek. Most spirituálisan és energetikailag is ebbe a korba léptünk. Vállalnunk kell magunkért a felelősséget. Nem csak a múltbéli és még tervezett tetteinkért, de a gondolatainkért és saját érzéseinkért is. Újra: Nem csak beszélve róla, hanem beépítve a mindennapokba, a gyakorlatban. Ami felett leginkább hatalmunk van az, ahogyan érezzük magunkat, ahogyan gondolkodunk. Ezeket mi magunk formáljuk és képesek vagyunk alakítani, képesek vagyunk dönteni. Tehát felnőttségünk tudatában hozzunk felelős döntéseket a saját állapotunkról. Ez az év ezt támogatja.

A saját érzelmeinkért mi magunk vagyunk a felelősek. Mások ugyan helyzetbe hozhatnak minket, de rajtunk múlik, hogy az adott helyzetben hogyan vagyunk jelen.
A körülmények nem számítanak – csak a bennük megélt tudatállapot számít.
Ez az, ami a saját világbuborékunkat létrehozza, meghatározza, alakítja.
Ha már megválogatjuk milyen autót választunk, milyen telefont, ruhákat vásárolunk, milyen ételeket eszünk, legyünk válogatósak a saját gondolatainkkal és érzelmeinkkel is. Ez is hozzá tartozik a cselekvéshez, a fizikai világunkhoz.

 

Együttműködések és gyógyulás

Felnőtt létünket segíti ebben az évben az együttműködésre való hajlandóságunk. Mert a ‘szülői’ támogatás helyett nem magunk felett, hanem magunk mellett keresünk támogatást, megértést. Megjelenik az egyenrangúság érzete az alá-fölérendeltség kiváltására. Ez pedig jó hatással van főként a munkahelyi viszonyokra és barátságokra, de a családi kapcsolatokra is. Ezért a 2020-ban köttetett szerződések gyümölcsözőbbek lesznek, a kapcsolatok erős alapra tudnak épülni.

A cselekvést és megvalósítást (leföldelést) segíti ebben az évben minden, ami fizikai. Mint a fizikai munka, kézimunka, a testedzés, mozgás.
Nagyon sok érzelmi munkát végeztünk 2019-ben. Ennek a belső munkának akkor van vége, amikor mindazt, amit felkavartunk, segítünk leülepedni, megemésztődni, beépülni, fixálni, gyógyulni. Ehhez türelemre, önmagunk szeretetére, elfogadására is szükség van. Amin egy egész évig dolgoztunk, a sok feltépett seb, nem tud egy nap alatt begyógyulni. Erre van szánva az egész 2020-as év.

Akik halogatták a szembenézéseket, azoknak 2020-ra bátorságot és kitartást kívánok! Megéri!
Azoknak, akik már a leföldelő szakaszba értek: Gratulálok, hogy eljutottatok idáig!
Nem fogunk unatkozni ebben az évben sem – Kövessük az örömünket!

 

Tara

2019.12.31.

Itt vagyok, hogy segítselek az utadon. Várlak szeretettel!

Időpontegyeztetés itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/hivatasosmuzsatara/
Facebook csoportunk: Gyakorlat teszi a Mestert - önismeret és spiritualitás a mindennapokban