A korábbi évek egyre gyorsuló energetikájában 2019-ben léptünk igazán a gázpedálra és 2020 ténylegesen szembesített minket önmagunkkal negatívumok és pozitívumok terén is. 2021 második felében további nagy változásokra számíthatunk – amik okozhatnak nagy meglepetéseket, de nem szükséges ezeket negatív formában megélnünk. Sőt!

 

De kezdjük az év elejével... Az év első 1-3 hónapjában a fő témánk a sebtapaszok letépése lesz. Bár 2020-ban jó dolgok is történtek, mindenkinek akad olyan története az évből, ami fájdalmakkal járt. Az első hónapokban a feladatunk az ezekből való gyógyulás megengedése. A sebtapasz feltépése ugyan kellemetlen, de már a gyógyulás jele, ha nincs a tapaszra szükségünk. A sebre szabad levegőt engedni, már nem kell letakarni, már gyógyul magától.

Ezzel a leragadt gondolati mintáinkat tépjük fel, amik az egónk kivetülései és kapaszkodásai. Tisztán látjuk már mik ezek és így könnyebb és gyorsabb az elengedési, gyógyulási folyamat.
Új gondolkodásra lesz szükségünk, a régi már nem működik. Az átmeneti éveken már túl vagyunk, teljes figyelmünkkel kell az új utak felé forduljunk, azok vezetnek oda, ahová menni szeretnénk.


Feladatunk, hogy az EGYÜTT érzését tovább támogassuk egymásban.
Támogatva lesz minden, ami az Együtt felé halad, az EGYséget képviseli.


Az év fő mozgató energetikája: A levegő.
Minden, ami levegő...
Ez az, ami összeköt mindannyiunkat. Része mindennek, mozgásban tart, életet ad.

Új szelek fújnak 2021-ben, a szél tisztító ereje segítségével fellebben a fátyol majd sok olyan dologról, ami eddig rejtve volt.
Nincs többé titok. Ez okozhat turbulenciákat, feszültséget.

A légmozgás a gondolataink mozgása, változása is.
Mélyebb lélegzetvétellel önmagunkhoz is közelebb kerülünk, a saját szemünk elől is elfújja a szél a ködöt, tisztábban fogunk magunkra és ezáltal másokra is rálátni.

A levegő felhajtóereje segíti a további energetikai, tudati emelkedésünket – az egyénét, csoportét, bolygószinten. Ez pedig új magasságokba visz minket tovább. Ez a felhajtóerő olyan, mint amikor a hőlégballonban utazva kidobjuk végre a homokzsákokat, hogy szabadon és könnyebben, gyorsabban haladhassunk felfelé – Együtt.

buék2021

Ezzel a szimbólummal elmondva...Tehát az emelkedés tovább folytatódik és az új magasságok új légterekkel való találkozást eredményeznek. Lehet valahol sűrűbb a levegő, máshol gyérebb. Az új magasságok új kihívásokkal járnak, amiket az év második felétől már rutinosabban kezelünk, mert már tisztán látjuk, tudjuk, hogy emelkedünk, haladunk. Már nem félünk a magasságtól, a repüléstől, a sebességtől.
Ezért a figyelmünket, energiáinkat a felfedezés örömére tudjuk fordítani. 2021-ben repülési rutint szerzünk. Ez még nem a végcél, még utazunk, szoktatjuk magunkat a változó légtér-viszonyokhoz.
Azonban az új légterek megismerése szakaszos célok beteljesülésével jár. Ez pedig további motivációt ad, bizalmat a további emelkedéshez.

Ahogy megszerezzük egy adott légtér tapasztalatát, már érkezünk is a következőbe. Az átmenetek viszont sokkal lágyabban zajlanak már a korábbi évekéhez képest. Néha olyan könnyen, hogy szinte észrevétlenül haladunk egyikből a másikba.

Összefogva, egymást támogatva, Együtt könnyebb.

Tara

2020.12.21

Itt vagyok, hogy segítselek az utadon. Várlak szeretettel!

Időpontegyeztetés itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/hivatasosmuzsatara/