2019. június közepe

Talán a legnehezebb napokat éljük ebben az évben. Nem külső nehézségek miatt.

Belső változásaink, átalakulásaink intenzívebbek, mint bármikor. Ehhez hasonlót 1999-2001. évek környékén éltünk meg. Most olyan belső, mély érzelmi felkavarodásokat tapasztalhatunk, amik alapjaiban rázzák meg az életünket, gondolkodásmódunkat, világnézetünket. A legjobb, amit tehetünk, hogy engedjük megtörténni. Nem ragaszkodunk a régi elképzeléseinkhez, a saját igazunkat is hajlandóak vagyunk új nézőpontból megnézni, módosítani, elengedni.

Rólad szól

Ez itt most nem a másik emberekről szól, a másikakkal való vitákról, nézeteltérésekről. Ez kifejezetten belső munka, saját átalakulás. A régi önmagunk és az új önmagunk közötti átmenet. Ami lehet akár gyökeres váltás is. Tudd, hogy egyáltalán nem baj, ha a világnézeted változik. Ettől nem fogod elveszíteni önmagad. Csak változol, növekszel, érettebb leszel.

Azonban néhány igen erős, régi ön-azonosulásunk is fel van kavarva ezekben a napokban, ebben a hónapban, ebben az évben. Szerepeket válthatunk, új életet kezdhetünk, elköltözhetünk. Nem csak munkát, de szakmát válthatunk. Sőt, akár a teljes hitvilágunk megváltozhat.

Olyan gyökeresen, hogy mások azt mondhatják, te nem csak változtál, de totálisan más ember lettél, mintha sosem ismertek volna. Igen. És ez jó!

Ahogy korábban már írtam, rá vagyunk terelve arra az útra, amiért leszülettünk. Az ezt megelőző életszakaszunk erre való felkészülés volt. Szükség volt mindenre, ami történt. Ez tudja biztosítani számunkra a dobbantót, amiről eggyel magasabb szintre léphetünk.

Hogyan engedheted ezt a változást?

Mondj igent azokra a dolgokra is, amiket máskor elutasítottál. Nézd meg miben hoz mást az életedbe. Legyél hajlandó engedni, hogy egy másik embernek legyen igaza. Nézd meg miben hoz ez más eredményeket az életedbe. Merj igent mondani azokra a dolgokra, amik félelemmel töltöttek el és nézd meg, hogy milyen lehetőségeket nyit meg számodra az, hogy átléptél egy olyan küszöbön, ahol korábban még az ajtóra sem akartál ránézni.

Azt nem mondom, hogy mindez könnyű. Azt nem mondom, hogy ne rázna meg és rázna fel érzelmileg ez a folyamat. De ez a dolga. Hogy felrázzon, megmozgasson, mozgásba lendítsen, élővé tegyen. Ne nyomd el az érzelmeidet! Engedd magad remegve félni a küszöbön átlépés előtt. Engedd, hogy gyengének érezd magad és engedd, hogy átfuthasson rajtad a sírás is. Mindez felszabadít és átmos, megújít. Szabad azt érezned, hogy nem megy. De ettől még lépj egyet előre.

Minden azért történik, hogy támogassa az új életedet. Minden érted történik.

2019-ben most felkavarunk, kipucolunk, megújulunk. 2020-ban fixáljuk az újat. 2021-től...

 

Tara

2019.06.17.


Itt vagyok, hogy segítselek az utadon. Ha nem tudod hogyan fogj hozzá az önelfogadáshoz, ha elbizonytalanodnál menet közben, keress meg és személyre szólóan vizsgáljuk meg az érzelmeidet, hitrendszereidet! Várlak szeretettel!
Időpontegyeztetés itt:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/hivatasosmuzsatara/

Facebook csoportunk: Gyakorlat teszi a Mestert - önismeret és spiritualitás a mindennapokban