Végre előre indulnak a dolgok. Sőt olyan sebességgel, hogy érdemes a naptáradat mindig kéznél tartanod, hogy rendesen be tudd táblázni a sok érkező kérést, programot, feladatot. Hagyj időt azért magadra is!

A karácsony és az év vége közeledtével egyébként is érezheted azt, hogy felpörögnek az események, ám ha nem lenne ünnep és évzárás, pörögnének azok most anélkül is. Most érdemes odafigyelned a prioritásokra és tartanod magad a megígért dolgokhoz. Ezért olyat ígérj csak, amit meg is tudsz tartani. Ha nem tudsz elvállalni valamit, bízz benne, hogy megoldják majd máshogy, nélküled akár. Ez fontos időszak önmagad számára, ne add az összes időded másoknak.

Igen, kismillió dolog áraszthat el, de ne akarj mindent egyszerre megcsinálni, az úgysem fog menni. Mindig arra figyelj, ami épp az orrod előtt van, ami épp a következő lépés. mondom, a naptár isteni segítőd lesz ebben az időszakban.
A hónap másik fő témája az önelfogadás, az önmagadnak való megbocsájtás és a mélyebb önszeretet. Legyél kedves magaddal! Ez az Abraham idézet szépen összefoglalja ennek a lényegét.

badgeofhonor


Mindezek mellett az erre az évre szóló végső felzárkóztatásunk is zajlik, amiből azért kaptunk jópár adagot 2018-ban, nem véletlenül. Most jött el az ideje, hogy elindulj az utadon, illetve megújulj benne. Az utolsó simítások történnek decemberben, január elején.
Aztán a sínre felpakolódik a vonatunk és a küldetésünket, amiért leszülettünk nem nagyon tudjuk kikerülni. De ugye nem is akarjuk?

Már tudtuk ezt év elején is, de ettől még az állandó gyorsulást nem volt mindig könnyű kezelnünk.
Veled milyen nagy horderejű változások történtek 2018-ban?

2019-ben is szorgos méhecskéknek kell lennünk, mert munka lesz bőven. Kelleni fog az a naptár...

 

Tara

2018.12.05.

--

Facebook csoportunk: Gyakorlat teszi a Mestert - önismeret és spiritualitás a mindennapokban