2019. május-júniusi energia előrejelzés

A két kulcsszó a tempó és az elfogadás.
Azért veszem egybe a május-június hónapot, mert olyan energetikai egységet képeznek, mint ahogy a 2019-2020. év is egybe tartozik. Egy egységként működnek.

Annyira felpörögnek most az események, hogy még ezt az energetikai előrejelzést is sokáig tartott írásba foglalni, pedig már napokkal ezelőtt összeállt.
Tudom, mindig az az elsődleges üzenet, hogy felgyorsulunk. Mert ez így van folyamatosan. Most azonban május-júniusban olyan mértékű ez a beindulás, mintha nulláról százra gyorsulnánk pár másodperc alatt. Nem csoda, ha időnként értetlenséggel, frusztrációval találkozunk és mi magunk is ezt érezzük. Okozhat ez a hirtelen sebességváltás emiatt feszültségeket, konfliktusokat. Emlékezz, a másik ember is gyorsul és talán ő is épp annyira érzi a préselő nyomást magán, mint Te magad. Ezért legyél türelmes magaddal és a másikkal is. Esélyes, hogy ez nem mindig fog elsőre sikerülni – azért emlékeztesd magad újra és újra, hogy valójában együtt utaztok.

Ez a hirtelen tempóváltás extrán igényli, hogy letisztázzunk, letegyük a visszatartó gondolatok, hitrendszerek és érzelmek súlyát. Különben szétszakadnál a két irányba húzó erők miatt. A megrögzött elképzelésekhez ragaszkodás leköt, az új erők meg gyorsítanak előre. Magadnak teszel elsősorban jót, ha hajlandó vagy felülvizsgálni, feladni régi elképzeléseket önmagadról, másokról és a korábbi gondolatokra alapuló feltételezések helyett hajlandó vagy ránézni az adott pillanat valóságára.
Ez a sebesség nagyon igényli a jelen pillanat fókuszát.

Fizikai tünetek

A hirtelen váltás, és a vele járó esetleges értetlenség és diszorientáltság testi tünetekkel is járhat. Például felerősödhetnek korábbi, régi fájdalmak. Emlékeztetve, hogy van ott még rejtett feszültség, amit érdemes letennünk. Itt kifejezetten a visszatérő fájdalmakra utalok.
Tehát, ha te is érzel váratlanul visszatérő testi tüneteket (fájdalmak, feszülések), ne úgy nézz rájuk, hogy “na még ez is!” és “már csak ez hiányzott!” Ezek pontosan a megfelelő időben jelzik, hogy van még benned fel nem oldott feszültség maradványa, ami nehezíti a jelenlegi szabadabb gyorsulásod. Vedd inkább hasznos visszajelzésnek és nézz a mélyére.

A mostani gyorsulást akkor is megélhetjük váratlannak, ha egyébként erre az időszakra készültünk már jó ideje és valójában nagyon is vártuk ezt a lendületet.
Nulláról százra gyorsulni hatással van ránk akkor is, ha tudjuk, hogy mi nyomjuk azt a gázpedált.

Ezért is lényeges, hogy a nagy kapkodásban, ne csak ugrálj egyik reakcióból a másikba, hanem mindig térj vissza a szívedhez, a légzésedhez.
Térj vissza a megbocsájtás, elfogadás és megengedés érzeteihez. Ha elsőre nem is mindig sikerül, mindig van egy következő lehetőség erre. Például most.
Még valami... A humor! Ne feledkezz meg a humorról! Sokat fog segíteni ebben a két hónapban.


Tara
2019.05.05

Egyéni konzultációhoz itt tudsz időpontot egyeztetni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Várlak szeretettel! 
Facebook csoportunk: Gyakorlat teszi a Mestert - önismeret és spiritualitás a mindennapokban