Egy hónap Veled

Egy hónap veled

Sokan nem értik miért köszönnek vissza ugyanazok a problémák az életükbe. Sokan elbizonytalanodnak, kételkedni kezdenek magukban, nem látják a megoldásra mutató lehetőségeket. Mi van akkor, ha a változtatás könnyebb, mint gondolnád?

Képzeld el, milyen lenne, ha lenne egy saját múzsád!

Van egy olyan társad az utadon, aki már kitaposta neked az ösvényt. Aki már többször megtapasztalta a mély, csodálatos és sokszor kihívásokkal teli változásokat. Aki szeretettel fogad téged, megérti min mész keresztül és elfogadással, örömmel áll rendelkezésedre.

Képzeld el milyen új lehetőségek válhatnak számodra elérhetővé azzal, hogy egy hónapot Önmagadnak szentelsz!

 

[Klinikai esetekkel nem foglalkozom, nem gyógyítok.
A múzsafoglalkozások önismeretnövelő, önismeretet támogató, segítő beszélgetések.]

Neked is lehet saját házi múzsád!

Az “Egy hónap Veled” program egy intenzív önismereti munka,
így ide azokat várom, akik hajlandóak erre az időszakra elköteleződni a közös munka mellett,
akik nyitottak a változásra és nyitottak arra, hogy szembenézzenek a saját hitrendszereikkel.

Mi történik ez alatt az egy hónap alatt?

• 4 alkalommal találkozunk személyesen* egy múzsafoglalkozásra (60-90 perc) Megtaláljuk a jelenleg téged főként foglalkoztató helyzet forrását, feltárjuk a mélyebb kapcsolódási pontokat, kioldjuk az ehhez kapcsolódó blokkokat beszélgetéssel, önismereti technikákkal, csatornázással, szükség esetén személyre szabott meditációval, energetikai kezeléssel.

• A találkozások alkalmával mindig kapsz házi feladatot, ami a haladásodhoz van igazítva és annak függvényében változik.

• Az egy hónap alatt bármikor fordulhatsz hozzám írásban és írásban kapsz választ. Ez emailen vagy chaten is történhet. Ekkor feltehetsz további kérdéseket, beszámolhatsz a két találkozás közötti élményeidről, megtapasztalásaidról, kérhetsz tanácsot, útmutatást. Veled vagyok az úton!

magabiztosabbá válsz
megtalálod a saját erősségeidet
javul a kommunikációd
könnyebben fejezed ki magad
az önismereted új mélységeit fedezed fel
jobban elfogadod önmagad
könnyebben húzod meg a határaidat
jobban megérted az érzelmeidet
ügyesen alkalmazod a tanultakat a hétköznapjaidban

 

Gyere, teremtsük meg együtt az új, csodás valóságodat!

Az “Egy hónap Veled” program ára: 75.000 Ft

A fizetési módokról, esetleges részletfizetési lehetőségről érdeklődj emailen. Ha még nem jártál nálam és nem vagy biztos benne, hogy egyből beleugranál egy ilyen programba, gyere el egy alkalomra. Ha úgy érzed, hogy ezután belevágsz, az első találkozás díját beleszámítjuk a teljes árba.

* Ha külföldről vagy vidékről veszed igénybe, akkor skype formájában oldjuk meg a találkozást. A programban leírt négy találkozót öt héten belül kell teljesíteni, hogy a fókuszt a fejlődésen tartsuk. Az első találkozás alkalmával egyeztetjük a további alkalmak időpontját.

Visszajelzés:

Mit is mondhatnék Taráról? Ki is ő valójában? Egy nagyon kedves ismerősöm szavaival élve, Tara egy igazi földre szállt angyal. Ez nem vicc. Tessék csak elmenni hozzá, és beszélgetni vele. A szeme csillogása, a kacagása, de legfőképp a belőle sugárzó energia az, amitől az ember úgy érzi, hogy szeretne még újra és újra találkozni vele, hogy átélje a Tara-jelenséget. Ő azért van itt, hogy segítsen, és ezt teljes szívvel és lélekkel teszi. Nem fogja megoldani helyettünk a problémákat, azt nekünk magunknak kell megtenni, de segít és utat mutat, megoldásokat javasol.

Nekem személy szerint rengeteget segített, ugyanis segítségével sikerült kimásznom a lelki gödörből, amiben voltam, és rátalálnom igazi magamra. Sok lehetőséget kipróbáltam már előtte, de azok nem váltak be, volt olyan eset, ahol segítség helyett leszidást és elutasítást kaptam. Taránál ezzel szemben más volt a helyzet. Már az első találkozás során érezhető volt a szeretete és elfogadása, így tudtam, hogy vele bármit megbeszélhetek. Azóta, közös munkánknak hála, teljesen új emberré váltam.

Az ő segítségével megismerkedtem a csatornázásnak nevezett folyamattal is, mely során közvetlen kapcsolatba kerülhetünk Magasabb énünkkel és szellemi segítőinkkel/kalauzainkkal.

Ajánlom tehát Tarát tiszta szívvel mindenkinek, aki lelki gondjait szeretné megoldani, segítségre vágyik, önmagát keresi, de annak is, aki érdeklődik a spirituális világ és az önismeret iránt. Forduljatok hozzá bizalommal!

Szeretettel: Tom

Image
0
Megosztások száma