Visszajelzések

Visszajelzések

Amikor elmész valahová terápiára, ott általában neked kell elmondanod mindent magadról. Itt viszont alig mondtam magamról valamit, mégis ahhoz kaptam segítséget, ami leginkább foglalkoztatott. Taránál egy olyan jó vezettetést, segítséget kaptam, amit talán intuitív terápiaként tudnék jellemezni.
(L.L.E.)

elvalaszto 01

Tara az emésztett tűz. A szeméből sugárzik a megzabolázott, erős vibrálás, erős energia, a Taratűz. Ez a tűz, ez a belső hajtóerő viszi őt előre, viszi őt át a megtapasztalásain. A megtapasztalásait pedig leszűrve, az esszenciát a saját tüzében megedzve adja át személyes terápiás folyamatokban. Ő nem csak tanít, ő meg is élte, amit tanít. Ő nem csak átadja a praktikákat, hanem önmagán kipróbált ötleteket fog javasolni.
Miért Tara? Mert Tara olyan valójában, mint Te, vagy én: egy hétköznapi ember, hétköznapi nyűgökkel, és hétköznapi boldogságpillanatokkal, egy férjjel és az ő közös életükkel. Szokott főzni, szeret mozogni, néha lustálkodik is. Utál mosogatni, de annál boldogabb, mikor túl van rajta. Vannak barátnői és vannak hobbijai.
És miközben ugyanolyan, mint Te vagy én, mégis más: van valamilyen Istenáldotta tehetsége az általa megfigyeltek átadásához. Az életét folyamatosan górcső alá helyezi, és rengetegféle szűrőn keresztül engedi át a tapasztalásait. Megvizsgálja, hogy mit rejtenek érzelmi reakciói, valójában igaz-e, amit feltételez. Megfigyeléseit összeveti a korábban levont tanulságokkal és jópár tanfolyamon és képzésen tanultakkal, és amikor arra megérik az esszencia, mintegy orvosságot, kínálja átadásra. Ha kéred.
(A.D.)

elvalaszto 01

Biztos hallottad már azt, hogy a problémák kibeszélése terápia értékű. Igen ám, de mint a számtalan példa mutatja, ez csak akkor igaz, ha mindezt konstruktívan teszed. Egyébként csak mélyebbre süllyedsz a problémádba. Ha igazán el akarsz jutni A-ból B-be, akkor keresd a Múzsát! Ő garantáltan továbbléptet és megtaláltatja veled a megoldást. Mondhatni a szó szoros értelemben ihletett leszel saját magaddal kapcsolatban. Próbáld ki!
(Nagyiványi Dani)

elvalaszto 01

A csatornázás alatt éreztem, ahogy a testem megkönnyebbül. Mintha mázsás súlyok kerültek volna le rólam.

elvalaszto 01

Tíz éve foglalkozom az agyhullámok és a tudatállapotok kapcsolatának kutatásával. Amikor Tarát mértem csatornázás közben, lenyűgözött az egybevágó és egyértelmű tudatváltás, amiképpen az információt és az érzéseket áramoltatta, ahogy a tudatos jelenlétében, úgy az EEG jelek szintjén is látszott.
(Lovass László)

elvalaszto 01

Így és ilyen elfogadással, szeretettel még sosem hallottam beszélni rólam senkit... <3

elvalaszto 01

I've struggled finding self-limiting beliefs. The superficial with "never, always, everybody, nobody" were not the crucial ones. But as we working together now I have a whole bunch of subtle ones that stayed subconscious through all the years. Yes, I have a lot to work on, but I'm soo happy. Thank you.
(Jeannie H.)

Magyarra fordítva:
Küzdöttem az önkorlátozó hiedelmeimmel. A felszínes “soha, mindig, mindenki, senki” szavak végül nem a legfontosabbak közé tartoztak. A közös munkánk során egy csomó mélyebben rejtőzőt találtam, amik rejtve maradtak az évek során előttem. Igen, van még mit feltárni, de nagyon boldog vagyok. Köszönöm.

elvalaszto 01

Mit is mondhatnék Taráról? Ki is ő valójában? Egy nagyon kedves ismerősöm szavaival élve, Tara egy igazi földre szállt angyal. Ez nem vicc. Tessék csak elmenni hozzá, és beszélgetni vele. A szeme csillogása, a kacagása, de legfőképp a belőle sugárzó energia az, amitől az ember úgy érzi, hogy szeretne még újra és újra találkozni vele, hogy átélje a Tara-jelenséget. Ő azért van itt, hogy segítsen, és ezt teljes szívvel és lélekkel teszi. Nem fogja megoldani helyettünk a problémákat, azt nekünk magunknak kell megtenni, de segít és utat mutat, megoldásokat javasol.
Nekem személy szerint rengeteget segített, ugyanis segítségével sikerült kimásznom a lelki gödörből, amiben voltam, és rátalálnom igazi magamra. Sok lehetőséget kipróbáltam már előtte, de azok nem váltak be, volt olyan eset, ahol segítség helyett leszidást és elutasítást kaptam. Taránál ezzel szemben más volt a helyzet. Már az első találkozás során érezhető volt a szeretete és elfogadása, így tudtam, hogy vele bármit megbeszélhetek. Azóta, közös munkánknak hála, teljesen új emberré váltam. Az ő segítségével megismerkedtem a csatornázásnak nevezett folyamattal is, mely során közvetlen kapcsolatba kerülhetünk Magasabb énünkkel és szellemi segítőinkkel/kalauzainkkal.
Ajánlom tehát Tarát tiszta szívvel mindenkinek, aki lelki gondjait szeretné megoldani, segítségre vágyik, önmagát keresi, de annak is, aki érdeklődik a spirituális világ és az önismeret iránt. Forduljatok hozzá bizalommal! Szeretettel:
(Tom)

elvalaszto 01

Olyan jó érzés a figyelmed terében lenni! Sokkal jobban megnyílok és rálátok magamra.

elvalaszto 01

A jelenléted olyan biztonságot árasztott, hogy olyan témákról is könnyen tudtam beszélni, ami korábban teljesen tabunak számított. Nem gondoltam volna, hogy valaha ez megtörténik. Felszabadító volt! Köszönöm!
(Erzsi)

elvalaszto 01

... hjajj ezért imádok veled dolgozni! Le kellett győzzem az ellenérzéseimet, mert az eltelt időszakban sok kellemetlen érzés csapódott az önismereti munkámhoz. És megérte hozzád menjek! Érzem, hogy ez most nagyon jó!

elvalaszto 01

Nagyon nehéz volt, ezt éreztem. Viszont baromi klasszul megfogtuk - ráéreztél egy-egy fájó pontra, kifejezésre...

elvalaszto 01

Drága Tara! A nyári önismereti táborokban találkoztam veled. Hastáncot és Gurdjieff technikát tanítottál akkor nekünk.
A legmelegebb élményem az óráidról a végtelen türelmed, nyugalmad és az a csillogó mosolyod amivel táncoltál és tanítottál.
Renitől is tudom, a világ egyik legjobb tanára vagy, de lehet, hogy a legjobb. Számomra azért, mert mély szakmai alapossággal magyarázod el, mi történik éppen a testemben a mozgás során és ugyanakkor egy spirituális bölcsességgel nyugodtan megvárod, hogy megcsináljam, megtanuljam. És ez a nyugalom rám is rámragad. És elhiszem, hogy meg tudom csinálni.
Szívből tudlak ajánlani mindenkinek! Kaphatnak még egy nagyon teljes óra mellé rengeteg kacarászást is veled, ami a legjobb gyógyír minden bajra.
Szívből és szeretettel ajánllak, Tara!
(Murányi Kriszti)

elvalaszto 01

Azok kerülnek a fénykörödbe, akik keresik az igazságukat.

elvalaszto 01

Szia Tara,
A másfél éves közös munkánkból ezeket láttam/látom belőled/benned:
- egy ‘keleti’ ember, aki vígan elvan a nyugati világban
- folyamatosan mozgásban levő vagy, mindig tanulnivágyó, ezáltal sokoldalú, nyitott az újra,
ezzel együtt van benned állandóság és egy stabil nyugalom
- tanításban türelmes vagy, ezt tudom tanúsítani
- mindig pozitívan+mosolyogva állsz mindenhez és mindenkihez
- idegességet én még sosem tapasztaltam rajtad
- te mindig "kacagni" (!) szoktál - nem csak szimplán nevetni...
- az "örömködik" szóról mindig te jutsz eszembe :-)
(Évi)

elvalaszto 01

Kedves Tara,
Nagyon sokat tanultam Tőled nem csak, ami a jógát illeti. Maximalitással, precizitással és állandó tökéletesedésre való törekvéssel viszonyulsz a munkádhoz és Magadhoz. Velem szemben türelemes voltál, bátorító és inspiráló szavakkal láttál el. Nagyon sajnálom, hogy a jógaoktatást abbahagytad, de amit nekem adtál ezeken az órákon, azt viszem tovább és közben otthon is jógázom. Puszi,
(Szilágyi Szonja)

elvalaszto 01

Kedves Oktatóm!
Nagyon különleges órákban volt részem mindig, ha Tarához mentem. Elsőre azt a vidámságot emelném ki, ami a komorabb napokon is átragadt rám. Egyszerűen nem lehet nála, vele 'nem mosolyogni'.
Imádom nézni a mozgását, ami pont olyan sugárzó, mint a vidám kedvessége!
És legfőképpen: köszönöm az egyedi odafigyelést! Mert azon kívül, hogy felméri, mire is vagyok képes, sokkal többet tesz: felméri, mi a testhez álló, hozzám illő mozdulat. És minden alkalommal még többet kapok: hiszen nem hagyja figyelmen kívül, hogy az energiák áramlása a lelkem is megérinti. Még arra is jutott idő és figyelem, hogy ezt is együtt ápoljuk.
Felfrissülve, lágyabb mozgással, széles mosollyal távoztam mindig... Köszönöm!
(Márti)

elvalaszto 01

Szia, ma rájöttem, soha nem szerettem tornára járni, meg edzésre. Egyedül a Te jóga óráidat szerettem! Ma is jó szívvel gondolok rájuk.
(Anita)

elvalaszto 01

Tara, én azon szerencsések között érzem magam, akiket tanítasz. Köszönöm! Amikor segítségre volt szükségünk, nem az egyéb oldalakon megosztott "Tarát" találtuk meg, hanem Téged. Az ember a gyerekének is örül, ha elengedi a nagyvilágba és váratlan helyeken bukkan fel, váratlan helyzetekben veszem észre a te nevelésed, tanításod rajta keresztül. Egyébként én mindig örülök, ha bárhol a te írásoddal találkozom. És tudod, mindig jókor jönnek ezek a segítségek. Hála és köszönet! Neked, Tara!
(Varga Nelli)


elvalaszto 01
Köszönöm a megosztásaidat! Sok pluszt ad!
(B.L.)

elvalaszto 01

Köszönöm, hogy vagy, hogy TARA vagy (most így csupa nagy betûvel). És mindig jól jöttek a szavaid, mert az ember néha elbizonytalanodik, hogy jól csinálja-e, amit csinál és tényleg azt kell-e csinálnia. Hiába érzi belülrõl, hogy jó úton halad, de mindig akad egy-egy küszöb, amit - ahogy írod - át kell lépni. És most már elég néha csak egy "Taramondat", hogy a küszöbnél megfelelõ magasságba tudja emelni a lábát. (De ugyebár az se baj, ha néha hasra esünk benne, mert az is csak tanít minket.)

elvalaszto 01

Nagyon gratulálok a weboldalaidhoz, nagyon profik, ízlésesek, és a tartalmuk is szívmelengető.
A fordításaiddal nagyon sokat segítesz az embereknek, és ezt úgy mindenki nevében köszönöm. És nagyon ügyes is vagy, mert engem például a filmfeliratod juttatott el az oldaladra, ahol meg csak ámultam, bámultam.
(Gabsz)

elvalaszto 01

0
Megosztások száma